Thursday, 5 April 2012

Dia akan pergi meninggalkan aku______

cinta kau dan aku

salam,aku nak story cikit dengan korang semua.pasal GF aku..hurm,malam td die TEXT aku die tulis
" awak,saya dapat pergi PLKN laa..Ambilan ketiga "...
lalu aku pon check kat laman web PLKN...



adui...lamenyer awak pergi nnt.. 3 month.. hurm 
SAPE tau ambilan ketiga BULAN bape?? hurm...
confirm nant rindu sangat kat die...
its ok..kene terima nie lah namanye life,,btol x? kita x boleh nk selesa ngan keadaan kita yang cam sekarang
MASA PASTI BERUBAH....dan kita pon kene sesuaikan diri kita dengan peredaran masa..
yang penting HATI kene kuat..btol x?

anyway i know u can take care urself..be strong k :)
i will miss u a lot :)



7 comments:

AzreEn =) said...
This comment has been removed by the author.
eiykaa FAMEAA + Z ? said...

HAHA. wahh . sweet nyee botakk. jiwang hbes ! byle dy start tgglkna kw? pggilan ke3 bulan 9.

AzreEn =) said...

utk pengetahuan.. kumpulan 3 tu lepas raya nnti.. 9 sept smpi 9 nov :)

AzreEn =) said...

eh slah..9 sep smpi 29 nov .. hee :)

faizuddin pro said...

eiykaa : haha..ni first time aq buat pure artikel aq..heheeheh

Azreen : btol ke tarikh tu???..lamenyer....

AzreEn =) said...

yg tu tarikh yg ade kat web JLKN tu.. btol la kot..

faizuddin pro said...

ok..huhuhu.... :(