Friday, 6 April 2012

Lebih banyak duit dengan Gushcloud



GUSHCLOUD

Okay guys,hari ni Nur nak share sikit,,korang mesti tau kan apa itu SAYS dan Churpchurp,,kalau xtau google.hehe..says dan churp2 adalah ejen pengiklanan yang membayar kita.menggunakan platform facebook dan twitter..korang cuma share je..tapi hari ni..benda ni lagi panas dari pisang goreng panas.keke..iaitu gushcloud..okay apa tu gushcloud?

 gush cloud tu sama macam says dan juga churp2.TAPI..yang bezanya adalah,gushcloud digunakan seantero dunia.whole world okay..DAN..bayarannya bukan RM,tapi USD..LUMAYAN BUKAN ??

so ramai2 jom join.senang je

DAFTAR DENGAN KLIK LINK DIBAWAH :)


2 comments:

ary_lee said...

Agak menarik dengan ganjaran usd tu^^
Tapi kalau di lihat dari sudut seantero dunia.
Kalau orang klik, diibarat iklan tu adalah dari luar negara..
Dia ada obstacle dari segi kawasan.
Errrr.. Tatau ary nak explain mcm mana^^

faizuddin pro said...

mcmane tu??