Saturday, 13 April 2013

Awak,saya rindu awak sangat-sangat


malam nie malam minggu and xde pape aktiviti yang nur boleh lakukan dekat Taman Bahtera,rumah sewa nur ni. cuma perasaan bosan yang teramat sangat and malam nie dia akan perform tarian dekat UTP sempena FESCO and all the best wak .hurm. motif sebenar nur nak  tulis nie sebenarnya just nak share my feeling right now.. im just want she know how much i miss her . . hurm . . seriously nur rindu sangat dekat dia . Lama dah x contact dia macam dulu,dengar suara dia dalam phone, gurau-gurau,ketawa dan share masalah .

Kehilangan dia amat nur rasai. She is my first love since high school . Nur rindu sangat and bila dia xde tu rase sepi and keseorangan tu amat mendalam . Bohong nur katakan kita x rindu dekat orang yang kita sayang. Sejak akhir-akhir nie,Nur asyik mimpi pasal dia. hurm.semua tu membuatkan nur terasa rindu and kadang2 nak je nur text or call die and bagitau perasaan nur tapi nur tau kondisi nur. im not in her heart anymore .


walau apapun,semoga once day,dia akan membaca blog nur nie and hope she will know about this.. Awak, im just want you know, that i love and miss you so much my sweetheart.




1 comment:

faizuddin pro said...

dialu-alukan kepada readwers untuk memberikan sedikit komen ataupun pesanan untuk nur agar nur tabah menghadapi dugaan ini