Saturday, 2 June 2012

bermulanya satu perubahan

*follow tau blog Nur .....**, ada banyak rahsia yang belum Nur Tulis


SaLam semua.... Nur harap anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping orang tersayang...
semoga ceria selalu dan elakkan kontroversi...

Ok hari nie nur nak tulis artikel peribadi sikit...dah lama x hasilkan artikel....
hari nie merupakan hari yang agak suram and muram buat Nur... :(
ermm... Sebab SI DIA hari nie dah pergi ke menara gading untuk melanjutkan pelajaran di sana
huhu.....

huhuhu....siapa yang x gembira dapat melanjutkan pelajaran kan gembira tu mesti ade,tapi dalam gembira sedih tu mesti ade jugak kan.... :)
jadi bermulanya hari nie... mulalah satu PERUBAHAN dalam lifestyle masing2 antara Nur dengan si Dia....perhubungan yg telah terjalin antara Nur dah agak lame ngan SI DIA hampir 5 tahun :)

Nur harap dengan berlakunya perubahan nie,hubungan ni masih dapat diteruskan ke tahap yang lebih tinggi dan Nur juga ingin mendapatkan feed back dari anda semua BAGAIMANA untuk kita membuat persiapan dalam CINTA JARAK JAUH ini...

Nur harap ada bloggers yang sudi membantu nur k...sekian... <3

4 comments:

CikMunBlogger said...

hehe . si DIA pun baru semalam cakap pasal nie . dia cakap , dia takut mun akan lupa dia bila mun smbung belajar . mun ckap kat dia , kalau selalu contact , insyaAllah takkan putus . :)

faizuddin pro said...

cik mun :) mcmane lah entri kita ley sama nie ...hehehe
yup..dia pon ade ckp mcm tu..kene selalu ingtkan die....

CikMunBlogger said...

bukan entry sama . tapi , masalah yang sama . hehe . mun tersenyum jea bila dia cakap dye takut mun lupa kat dia . hehe . jangan risau lah yea wahai abang abang . kami sentiasa ingat orang yang kami sayang . selalu laa contact kami walaupun hanya ' assalamualaikum ' ececece :p

Maisarah Azmi said...

good luck for both of you