Sunday, 3 June 2012

aku nak trafik macam itsmesaiful.com

*follow tau blog Nur .....**, ada banyak rahsia yang belum Nur Tulis

Hai semua...Malam yang sejuk nie nur nak tulis sedikit pasal satu blog yang penuh informasi iaitu blog
http://www.itsmepicture.com/
Ok mesti Nur ade reason Nur tersendiri kenapa Nur nak buat artikel mengenai blog ini...
Nak tau reason Nur >?
Reasonnya adalah blog Itsmesaiful nie trafik dia sumpah MENGGILA dan laju sangat-sangat...

Blog nie simple tetapi penuh dengan segala bagai maklumat.Nur rase jealous sangat bila tngok trafik die.
Petang tadi Nur buat kajian terhadap pageviews blog itsmesaiful.

Anda bayangkan dalam mase 9 minit,hampir 500 pageviews yang blog ini dapat...pergh,GILA kalu tengok....
Anda semua x percya ?
biar Nur tunjukkan sikit
> KLIK DIGAMBAR untuk MELIHAT DENGAN LEBIH JELAS <




so macammane....??...
jadi jika x keberatan,Nur ingin dapatkan feed back dari readers,bagaimana cara untuk kita peroleh trafik yang banyak dapat 1000 pageviews seHARI pun ok ...
sekian

9 comments:

CikMunBlogger said...

wah ! traffic laju gila . hehe . ape kata , nur g interview tuan pnye blog . hehe

ros maisara said...

banyakkan artikle dgn tags 'seks' kekekekeke...kalo awk tgk blog tu, awk boleh nampak kan byk artikel apa...

benda ni amek masa...kna rajin blogwalking,komen blog org,rajin update blog..hehe itu blogger femes yg ckp lah..

Terbakor said...

trafik dari cite se*s memang selalu banyak page views.. sebab tu laju je die..

AmyZana said...

tingkatkan pageviews?

entahlah. blog sye pun bknnye tinggi sgt pageviews nya.

ce try tnye kak Yuyu Zulaikha mne tahu dia dpt tolong ke ^^

terry rotten said...

Biarlah blog gua slow... yg pntg gua x menipu... huhuhu

KoreanStyloJacket said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

WOW juѕt what I wаs seаrching fоr.
Cаme here by searching fοr kеyword

Αlso νiѕit my page - New Bingo Sites

Anonymous said...

At thiѕ moment I аm going аwаy to do my breaκfast, aftегward having my
breakfast coming yet again to read more news.


Also visit my ωeb blog - payday loans