Thursday, 17 May 2012

Mahu trafik tinggi...? Ikut saya

salam semua...Halu apa khabar,Nur harap anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera.
ok baiklah.hari nie nur nak bagi rahsia serta tips bagi blogger2 terutama sekali kepada yang newbie.
Perkara pertama,Nur nak tanye,Siapa di sini mahukan trafik yang tinggi untuk blog anda ?
sape nak thumbs up...
wuuu...huuu.. ramainyer yang nak trafik tinggi...
ok2..hari ni nur nak kongsi sedikit langkah2 serta kaedah untuk memperoleh trafik yang tinggi..

1.BACKLINK

ok untuk dapatkan backlinks..anda boleh lihat di sebelah kanan blog Nur..*kat dalam box
ok..anda semua perlu copy paste link yang diberikan ke dalam blog anda.Tujuannya untuk mengesan backlinks dari blog anda dan cara ini sangat berkesan...

2,prelunchx.com
Untuk dapatkan trafik tinggi sementara itu kita boleh menjana keuntungan melalui LINK ini.
Perkara yang anda perlu buat adalah Sign Up sahaja. :prelaunchx.com

Ok itu sahaja untuk hari nie.Kalu nak lebih banyak Info serta tips berBLOG,Nur akan kongsikan dan jangan lupa untuk follow blog Nur :)
sekian

16 comments:

Terbelog said...

menjadi ke

faizuddin pro said...

yup..terutama sekali kalu kita ping kat busuk dan Oh belog

faizuddin pro said...

yup..terutama sekali kalu kita ping kat busuk dan Oh belog

Mohd Ali said...

nak dapatkan backlinks ni mcm ne??

Anonymous said...

untuk dptkan bcklinks .. ade pelbgai cara dan cara mudah adelah dengan mendftr di oh belog dan apesal.com....busuk juga salah satu tmpt kita mendpt hits yg bnyk.
selain itu
. ....rjinkn untuk comment ..blogwalking dan post di shoutbox

WangsaBlogger.Com said...

Thanks bro.. akan dicuba..

Zatil Hulwani said...

salam..nak tanye..cmane nk ping kat bsuk..help me..:(

faizuddin pro said...

ok..nnt saya buatkan tutorial untuk memudahkan ping di busuk

CikMunBlogger said...

sat nak tanya .
kalau kita dah dftar prelaunchx tu , kita nak buat ape lagi . kalau tak kisah , balas kat chatbox bole ? :)

Allya Syahirah Riff said...

boleh percaya ke?? Hehe..

faizuddin pro said...

boleh..sebab banclinks nie akn beri hits kepada kita

Mas fendy said...

mau follow follow an mas?? Mau gak ?? Jawab di commen blogku ya?

Donny Ien said...

joms follow ...

Syuk Ry said...

x pnah cuba cara mcm ni.. tkper pas ni leh try.. :D

IsabellaIdura in the blog.. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rina Zainal said...

Im newbie..tq info..nk try jugak la