Sunday, 8 July 2012

aku seorang mahasiswa

*follow tau blog Nur .....**, ada banyak rahsia yang belum Nur Tulis

Hello dan selamat sejahtera semua..LAma sungguh nuR x update entri dekat blog nie...rase rindu pulak...
dah dekat sebulan Nur x bukak blog nie....hehehe..al maklumlah busy sikit bulan lepas sebab Nur sibuk uruskan hal untuk sambung belajar...

Nur sekarang merupakan seorang MAHASISWA di UPSI..Nur punye course adelah DIPLOMA IN MUSIC..sumpah Nur rase happygiledapat sambung belajar lepas tu kat UPSI nie dak2 die sporting2 ...hahaha
batch kali nie x ramai hanya 61 orang jer....

Apa yg Nur harapkan Untuk sem1 nie adelah Untuk mendapat anugerah DEKAN...hehehe itulah impian pertama yg perlu nur lakukan...
Harap readers semua supportNur untuk more success dalam bidang yg Nur pilih nie..
Ok la..dah lewat da nie...
Anyway thanks to all my readers yg sentiasa membaca entri2 yg ade dalam koleksi Nur..JANGAN LUPA SINGGAH lagi di blog nie k..
salam  :)

6 comments:

Maisarah Azmi said...

lama betul tak update blog.. selamat datang ke upsi.. akak pun upsi, diploma sains sem 3...tinggal kat mana ? KHAR ke?

faizuddin pro said...

haah.... akak dok mane ???
saya kt KHAR

AL AZRUL said...

selamat menjadi siswa, bgus klu bleh dpt dean list

syuhada mredzuan said...

welkem to upsi and khar .. :) ..

Maisarah Azmi said...

khar jugak... haha

Dinie Marzuqi said...
This comment has been removed by the author.